Evreşe Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve mahalle sakinlerinin spor yapma imkanlarını artırmak amacıyla beldedeki üç mahallede bulunan tüm parklara spor aletleri yerleştirdi. Belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda, parklara kurulan modern spor aletleri, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bu kapsamda, Evreşe’nin Çeşme, Yeni ve Keşanoğlu mahallelerindeki parklarda farklı yaş gruplarına hitap eden spor aletleri monte edildi. Aletlerin yerleştirildiği parklarda, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları da bulunuyor. Böylece, aileler hem spor yapma hem de keyifli vakit geçirme imkânı bulabilecekler.

Belediye Başkanı Hakkı Uysal, spor aletlerinin yerleştirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için gerekli altyapıyı oluşturmak önceliklerimizden biri. Sporun, özellikle pandemi döneminde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu nedenle mahallelerimizdeki parklara spor aletleri yerleştirerek, halkımızın spor yapmasını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bu alanlarda spor yaparak sağlıklı kalmalarını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri, parklara yerleştirilen spor aletlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin bu çalışmasını takdirle karşıladı. Vatandaşlar, bu tür projelerin devam etmesini ve farklı alanlarda da benzer çalışmaların yapılmasını talep etti.

Evreşe Belediyesi, belde genelinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerini sürdürmeye devam edeceğini belirtti. Spor aletleriyle donatılan parklar, sağlıklı ve aktif bir yaşamın kapılarını aralayarak, Evreşe halkının sosyal ve fiziksel yaşamına katkı sağlamayı hedefliyor.