Evreşe Belediyesi, belde genelinde bulunan tüm tarla yolları, toprak yollar ve köy yollarını yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Uzun süredir bakıma ihtiyaç duyan bu yollar, belediyenin özverili çalışmaları sonucunda  kullanışlı hale getirildi. Bu kapsamlı çalışma, belde halkının tarım ve günlük yaşamını büyük ölçüde kolaylaştırdı.

Belediye Başkanı Hakkı Uysal, yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Evreşe’nin gelişimi ve halkımızın rahat ulaşım sağlaması için tarla yollarımızı, toprak yollarımızı ve köy yollarımızı yeniledik. Çiftçilerimizin ürünlerini kolaylıkla tarlalarına taşıyabilmeleri, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın rahatça ulaşım sağlayabilmeleri bizim için çok önemli. Bu nedenle yollarımızı modernize ederek, halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Yapılan çalışmalar kapsamında, yolların alt yapısı güçlendirildi ve yüzeyleri düzeltilerek stabilize hale getirildi. Bu sayede, özellikle yağışlı havalarda yolların zarar görmesi ve ulaşımın aksaması önlenmiş oldu.

Evreşe halkı, belediyenin bu çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan hizmetlerin günlük yaşamlarını büyük ölçüde kolaylaştırdığını belirtti. Çiftçiler, ürünlerini daha rahat bir şekilde taşıyabildiklerini, köylerde yaşayan vatandaşlar ise ulaşım sorunlarının çözüldüğünü ifade etti.

Evreşe Belediyesi, belde genelindeki yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ve halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelere devam edeceğini belirtti. Bu kapsamlı yol yenileme çalışmaları, Evreşe’nin gelişimi için atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Evreşe Belediyesi, halkının her zaman yanında olacağını ve beldenin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam edeceğini vurguladı. Yapılan bu çalışmalar, Evreşe’nin daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir yer olmasına katkı sağlıyor.