Evreşe Belediyesi, www.evrese.bel.tr adresli resmi web sitesini modern bir tasarım ve genişletilmiş içeriklerle yeniledi. Yenilenen site, hem geçmiş haberler ve duyuruları içeriyor hem de vatandaşların çeşitli belediye hizmetlerine kolayca erişimini sağlıyor.

Web sitesi üzerinden artık şu hizmetlere erişim mümkün:

Borç Ödeme ve Sorgulama Kolaylığı
Vatandaşlar, emlak vergisi, reklam vergisi gibi tüm vergi borçlarını sorgulayıp online olarak ödeme yapabiliyor.

Çevre Beyanı İşlemleri
Mevcut çevre beyanlarını görüntüleyebilme, yeni çevre beyanı oluşturabilme ve tüm çevre beyanı işlemlerini gerçekleştirebilme imkanı sunuluyor.

Emlak Beyanı Kolaylığı
Emlak sahipleri, bina metrekare maliyetleri, aşınma payları, arsa birim değerleri gibi detayları beyan edebilir ve emlak beyan işlemlerini yönetebilir.

Tahsilat İşlemleri
Geçmişe dönük olarak tüm tahsilatları görüntüleme ve makbuz çıkartma imkanı sunuluyor.

İstek ve Talep Yönetimi
Online istek ve sorun takibi yapabilme, yeni mesaj gönderebilme ve belge sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

İlan Reklam Hizmetleri
İlan ve reklam beyanları oluşturma, başvuruları takip etme ve yeni ilan reklam beyan girişi yapma imkanı bulunuyor.

Ayrıca, Evreşe Belediyesi’nin güncel projeleri, haberleri ve duyuruları da web sitesinde yer alıyor. Bu yeniliklerle birlikte, Evreşe halkı belediye hizmetlerine daha kolay ve etkin bir şekilde erişebiliyor.

Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal, yenilenen web sitesinin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedeflediğini belirterek, şeffaf ve kullanıcı dostu bir platform oluşturduklarını ifade etti. Yenilenen www.evrese.bel.tr adresini ziyaret ederek, belediye hizmetlerine ve Evreşe ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.