Evreşe belediyesi’nden çocuklara doğum günü pastası sürprizi devam ediyor.

Evreşe Belediyesi, beldede yaşayan çocukların doğum günlerini unutulmaz kılmak için başlattığı pasta dağıtımı projesiyle büyük beğeni topluyor. Proje kapsamında, her gün doğum günü olan çocuklara ücretsiz olarak pasta hediye ediliyor. Bu ay da doğum günü olan tüm çocuklara pastaları ulaştırıldı ve minikler için mutluluk dolu anlar yaşandı.

Belediye Başkanı Hakkı Uysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu proje ile çocuklarımızın doğum günlerini daha özel hale getirmeyi amaçladık. Her gün doğum günü olan miniklerimize pastalarını ulaştırarak, onların yüzlerinde bir gülümseme yaratmak bizler için büyük bir mutluluk” dedi.

Bu ay doğum günü olan çocuklar ve aileleri, belediyenin bu nazik jestinden büyük memnuniyet duydu. Miniklerin doğum günlerinde aldıkları sürpriz pastalar, aileler tarafından da takdirle karşılandı. Bazı aileler, çocuklarının ilk kez böyle bir sürprizle karşılaştığını ve bu özel günü daha da unutulmaz kıldığını belirtti.

Evreşe Belediyesi, projeyi titizlikle yürüterek, her çocuğun pastasını zamanında teslim etmeye özen gösteriyor. Belediye ekipleri, doğum günü pastalarını çocukların evlerine götürerek, bu özel anları aileleriyle paylaşmalarına imkân sağlıyor.

Bu anlamlı proje, Evreşe halkı tarafından büyük bir takdirle karşılanırken, çocukların mutluluğunu ve ailelerin memnuniyetini görmek, belediyenin bu tür sosyal projelere devam etme kararlılığını pekiştiriyor. Evreşe Belediyesi, çocukların yüzlerini güldürmeye yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.