Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı Makamında Ziyaret Etti

Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı Ankara’da makamında ziyaret etti. Gerçekleşen bu görüşmede, Evreşe beldesine yönelik çeşitli projeler ve belediyenin çalışmaları ele alındı.

Başkan Hakkı Uysal, ziyareti sırasında Evreşe Belediyesi’nin yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi ve beldenin ihtiyaçlarını dile getirdi. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile yapılan görüşmede, Evreşe’nin gelişimine yönelik atılacak adımlar, belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması ve halkın yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Bülent Turan ile Evreşe’nin geleceğine yönelik verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine, beldemize gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyorum. Bu ziyaret, Evreşe için önemli projelerin hayata geçirilmesi adına büyük bir adım oldu” dedi.