Evreşe Spor, 2023-2024 Sezonu Büyükler 1. Amatör Lig B Grubu’nda bitime üç hafta kala birinciliğini ilan ederek Süper Amatör Lig’e yükseldi. Büyük bir başarıya imza atan takım, statü gereği elde ettiği bu başarıyla Evreşe halkını gururlandırdı.

Büyükler 1. Amatör Lig’in bitmesine üç hafta kala B Grubu’nda birinci olan Evreşe Spor, sezon boyunca sergilediği üstün performansla dikkat çekti. Bu başarı, kulübün sıkı çalışmasının ve azminin bir göstergesi olarak öne çıktı. Takım oyuncuları, teknik ekip ve yöneticiler, elde ettikleri bu zaferi kutlamak üzere Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Uysal, Evreşe Spor takımını tebrik ederek, “Elde ettiğiniz bu büyük başarı, Evreşe için gurur kaynağıdır. Süper Amatör Lig’e yükselmeniz, beldemiz spor camiası için tarihi bir adımdır. Başarılarınızın devamını diliyor ve sizleri yürekten kutluyorum” dedi.

Elde edilen bu başarı, Evreşe beldesinde büyük bir coşku ile karşılandı. Taraftarlar, takımlarını bağrına basarak bu önemli başarıyı kutladı. Evreşe Spor’un Süper Amatör Lig’deki performansı merakla beklenirken, takımın yeni ligde de başarılı olacağına dair inanç tam.

Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal, sporun ve sporcuların her zaman yanında olduklarını belirterek, Evreşe Spor’a desteklerinin süreceğini vurguladı. Evreşe Spor’un bu başarısı, beldenin spor tarihinde unutulmaz bir yer edinecek gibi görünüyor.