Evreşe Belediyesi’nden Çeşmelere Kapsamlı Bakım ve Boyama Çalışması

Evreşe Belediyesi, belde genelinde bulunan çeşmelerin bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi. Belediye ekipleri,  bakıma ihtiyaç duyan çeşmelerde kapsamlı bir çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında, çeşmelerin temizliği yapıldı ve tıkanan su yolları açıldı.

Çeşmelerin bakımı kadar estetik görünümleri de ihmal edilmedi. Belediye ekipleri, her çeşmeyi özenle boyayarak yeniledi. Beyaza boyanan çeşmeler dikkat çekici görünümleriyle Evreşe halkının beğenisini kazandı. Çeşmelerin üzerindeki yazılar da okunabilir hale getirildi ve tarihî öneme sahip olanlar özel olarak korundu.

Belediye Başkanı, yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Halkımızın günlük yaşamında önemli bir yer tutan çeşmelerimizi hem işlevsel hale getirdik hem de estetik bir görünüm kazandırdık. Bu çalışmalarımız beldemizin güzelliğine güzellik katacaktır” dedi.

Evreşe Belediyesi, belde genelindeki hizmetlerini aralıksız sürdürmeye ve halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler geliştirmeye devam edeceğini belirtti. Çeşme bakım ve boyama çalışmaları, bu projelerin sadece bir başlangıcı olarak görülüyor.