Dr. Ali Kamil SOYUAK Kimdir ?

Başkanımız Hakkında

Belediye Başkanımız Ali Kamil SOYUAK, 1973 İzmir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimin ardından yükseköğrenimine Erzurum’da başlayan Başkanımız Soyuak, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllar nüfusuna kayıtlı olduğu Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi,  Evreşe Beldesi’nde doktorluk yaptı.

Soyuak, 2009, 2014 ve 2019’da yapılan Mahalli İdareler Seçiminde belde halkından üçüncü kez güvenoyu alarak üç kez üst üste Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Başkanımız Ali Kamil Soyuak, insan odaklı katılımcı bir politika, insanı düşünen ve insanı yaşatan bir anlayışla; vatandaşlardan aldığı güvenoyuyla; Evreşe Belediye Başkanlığı görevini büyük onur ve gururla yürütmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.