7°C | 17°C
7°C | 18°C
8°C | 17°C

Evreşe Belediye Başkanımız Dr. Ali Kamil SOYUAK'TAN Milli Dayanışma Kampanyasına Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak da destek oldu. Başkan Soyuak, Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 aylık maaşını bağışladığını belirtti.
Evreşe Belediye Başkanı Soyuak, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyasına 1 aylık maaşını bağışladığını belirterek ; “Bu zorlu günleri, Türk Milleti olarak kenetlenerek,  hep birlikte aşacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 aylık maaşımı bağışlıyorum. Kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz. Biz bize yeteriz Türkiyem” dedi.

Copyrigt © 2016 Dernek & Belediye V5 ®